| نوع رويداد :
خبر |
|
| تاريخ انتشارخبر: ۳۰/۱۰/۱۳۸۸ |
تعدادبازديد :
۸۴ |

رئیس شورای اسلامی شهر:احداث کمربندی ، تنها راه حل کاهش تصادفات درون شهری
دکتر علی پهلوان رئیس شورای اسلامی شهر دماوند احداث کمربندی در شهر دماوند را تنها راه حل کاهش تصادفات درون شهری دانست .
دکتر پهلوان در جلسه ای که با حضور دکتر رامین نماینده مردم شهرستان دماوند و فیروکوه در مجلس شورای اسلامی ، آقای معتمدنیا فرماندار شهرستان دماوند و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان در مسجد محله روح افزا برگزار شده بود اظهار داشت : بحث احداث کمربندی شهرستان یکی از مهمترین خواسته های شهروندان در کاهش حوادث و تصادفات درون شهری است که ذهن همگان را مشغول نموده است که ما بعضاً شاهد تصادف ناگوار در این مسیر هستیم
پهلوان با اشاره به رشد جمعیت و شهر افزود : بی شک در آینده نزدیک این مسیر توانایی تحمل این بار ترافیکی را نخواهد داشت چه بسا که اگر این مشکل حل نگردد ما همه روزه شاهد حوادثی در این محور خواهیم بود .
رئیس شورای اسلامی شهر دماوند در جمع هیآت امنای مساجد و محلات و مسئولین ادارات شهرستان بیان داشت: افزایش ترافیک شهری به عنوان یکی دیگر از مشکلات شهر دماوند است و نیاز به پارکینگ طبقاتی در شهر الزامی و مهم است چه بسا که در اثر عدم وجود پارکینگ طبقاتی در معابر اصلی شهر ، شاهد پارک های دوبله و ایجاد ترافیک در معابر و خیابانها هستیم .
پهلوان در پایان ادامه داد : ساخت پارکینگ طبقاتی در شهر هزینه سنگینی دارد و احداث این پارکینگ طبقاتی در برنامه های شهرداری بوده است ولیکن به لحاظ عدم جذب بودجه کافی شهرداری در سالجاری اجرای این طرح به تعویق افتاده است.
بازگشت
|